Heb je een warmtepomp deels gemonteerd en ben je toe aan de volgende stap? Neem dan contact met ons op voor het inbedrijfstellen om de inbedrijfstelling voor je te regelen! Zie verderop in de tekst voor de prijzen. De prijs is afhankelijk van het soort opstelling en de locatie in nederland.

Betreft inbedrijf stellen, geen volledige montage! Dus ben je handig, wees dan slim en neem contact op om onze krachten te bundelen. Tijdens de inbedrijfstelling nemen wij uitgebreid de instellingen en de voor en nadelen aan bod. En daarnaast nemen wij het ontluchten en waterzijdig inregelen van uw installatie door hoe u dit het beste kan aanpakken en het belang ervan.

Bij een inbedrijfstelling krijg je vooraf desgewenst een mogelijke installatie schema met onderdeel nummers en tips voor de beste inkoop adressen. Zo begeleiden we je eventueel ook in de voorbereiding.

Wel monoblock, geen split.

Prijzen voor advies en installatie tips inclusief een bezoek op locatie met controle en de daadwerkelijke inbedrijfstelling van de installatie;

Warmtepomp €350,-
Warmtepompboiler €250,-
Warmtepomp en warmtepomp boiler €425,-

Inclusief BTW en 100km vrij enkele reis.
Bij een reisafstand van meer dan 100km enkele reis berekenen wij u €1,- per afgelegde km extra enkele reis. Onze standplaats is Wapenveld

Nb
Wij hebben o.a. veel ervaring met de monoblock monobloc modellen van;
Intergas Atag LG Panasonic Daikin

Vraag nu de offerte aan met eventuele kilometervergoeding zodat wij de inbedrijfstelling kunnen inplannen.
https://e-duurzaam.nl/aanvraag-algemeen/

Kijk ook eens op de website van RVO of uw warmtepomp voorkomt op de meldcodenlijst en of u voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie:
https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren/warmtepomp