Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf, gestart vanuit passie. Passie voor techniek en het willen besparen op onze voetafdruk en onze vaste lasten.

Voetafdruk: dit is natuurlijk dat wat wij achterlaten voor de mensen achter ons, of dat nu onze buren of de volgende generatie is. We weten allemaal dat doorgaan met wat we nu doen geen optie is. We zullen moeten letten op wat we gebruiken en hoe we dat doen. Dat is ook één van de redenen dat dit ooit vanuit een hobby tot willen verduurzamen is ontstaan en nu is geworden tot wat het is: e-Duurzaam. Hierin staat de e voor erik – elektrisch – energie en duurzaam is voor ons dat wat langdurig en herbruikbaar is. Dit gaat over onze relatie van bedrijf tot de klant maar ook over onze producten.

Zo gebruiken wij geen geprinte documenten in ons bedrijf en zijn wij 100% digitaal ingericht. Van offerte en werkbon met de eindcontrole en uiteraard de digitale factuur. Daarnaast rijden we volledig elektrisch en wekken we meer stroom op dan we gebruiken. En uiteraard is voor het tapwater en het verwarmen van de locatie een warmtepomp geïnstalleerd.

Vaste lasten: hiermee is ons bedrijf in een ongekende stroomversnelling gekomen, want waar is een tvt (terug verdien tijd) van 5-7 jaar voor zonnepanelen en 10-15 jaar voor een warmtepomp gebruikelijk was. Is met de sterk gestegen prijzen dit tot wel een derde gereduceerd. Wilt u ook een advies gesprek om je woning te verduurzamen? En gelijk een voorstel voor zonnepanelen en of een warmtepomp? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.